:) כתבו עלינו
מיזם I LOVE NETIVOT במדיה
קונדי-טור
ערוץ 13
קרן ואיציק קדוש יוצאים לסיור קולינרי מפתיע בנתיבות
בהדרכת עינב לוי, ילידת העיר. הסיור מתנהל בין מסורת לחדשנות, בין ידע ותיק ליזמות צעירה.
נתיבות אימפריה
הסצנה הקולינרית הבועטת של העיר הדרומית
ערוץ 11, כאן חדשות
דנה הרמן פגשה את עינב לוי בנתיבות. "בזמן האחרון יותר ויותר אניני טעם לא מפסיקים לדבר על הטעמים ועל המקומות בעיר הדרומית, ועל דור חדש של בשלנים צעירים שממציאים את המטבח של אמא וסבתא מחדש. אז מה אוכלים בנתיבות?
הצטרפו אלינו"
עיתון גלובס, חגית אברון
הכירו את העיר התיירותית שחמקה לכם מתחת לרדאר
"את הסיור בנתיבות כדאי לערוך בחברתה של עינב לוי, צעירה בת המקום. לוי היא יוצרת, במאית ופעילה חברתית, ששורשיה נטועים באדמת נתיבות מזה שלושה דורות, והיא מייצגת את נתיבות העכשווית. עיר שאינה מתנצלת, מוקירה את המסורת ואת שורשיה, ובד בבד מתקדמת בפיכחון לעבר העתיד."
אוכל רחוב, סושי, וגם פטיסרי פריזאי:
המהפכה הקולינרית של נתיבות
אתר וואלה
"השמועה על הסצנה הקולינרית הלוהטת של נתיבות הגיעה גם אלינו,
אז הגענו לעיר כדי לבדוק זאת מקרוב.
בתפריט: סיורים קולינריים, אוכל אותנטי ועוד המון הפתעות טעימות"
סיור קולינרי בעיר שיש בה הכל -
ואתם אפילו לא ידעתם
ישראל היום, לירן אוהלי
"מי שעומדת מאחורי מיזמי הסיורים בעיר ומעבירה אותם היא עינב לוי, ילידת המקום, במאית, יוצרת ואקטיביסטית חברתית בעלת אהבה רבה לעיר בה גדלה ומתגוררת עד היום. לוי הובילה אותי בין ארבעה מקומות בסגנונות שונים, כל אחד טעים ומשמין יותר מקודמו"
לקחת ביס מנתיבות:
הסצנה הקולינרית המתפתחת בעיר הדרומית
עיתון מעריב
"לצד התנופה האדירה שלה זוכה העיר הדרומית, התפתח בשנה האחרונה טרנד סיורים קולינריים בין מוסדות האוכל שלה, שמושך אלפי אנשים ומשפחות מכל הארץ"