top of page
Anchor 1

 :) כתבו עלינו

מיזם I LOVE NETIVOT במדיה

קונדיטור רשת 13.jpg

קונדי-טור

ערוץ 13

קרן ואיציק קדוש יוצאים לסיור קולינרי מפתיע בנתיבות

בהדרכת עינב לוי, ילידת העיר. הסיור מתנהל בין מסורת לחדשנות, בין ידע ותיק ליזמות צעירה.

לצפייה בתכנית המלאה >>

 

נתיבות אימפריה
הסצנה הקולינרית הבועטת של העיר הדרומית

ערוץ 11, כאן חדשות

דנה הרמן פגשה את עינב לוי בנתיבות. "בזמן האחרון יותר ויותר אניני טעם לא מפסיקים לדבר על הטעמים ועל המקומות בעיר הדרומית, ועל דור חדש של בשלנים צעירים שממציאים את המטבח של אמא וסבתא מחדש. אז מה אוכלים בנתיבות?

הצטרפו אלינו"

 

גלובס.jpg

עיתון גלובס, חגית אברון

הכירו את העיר התיירותית שחמקה לכם מתחת לרדאר

"את הסיור בנתיבות כדאי לערוך בחברתה של עינב לוי, צעירה בת המקום. לוי היא יוצרת, במאית ופעילה חברתית, ששורשיה נטועים באדמת נתיבות מזה שלושה דורות, והיא מייצגת את נתיבות העכשווית. עיר שאינה מתנצלת, מוקירה את המסורת ואת שורשיה, ובד בבד מתקדמת בפיכחון לעבר העתיד."

לקריאת הכתבה המלאה >>

 

וואלה_edited.jpg

אוכל רחוב, סושי, וגם פטיסרי פריזאי: 
המהפכה הקולינרית של נתיבות

אתר וואלה

"השמועה על הסצנה הקולינרית הלוהטת של נתיבות הגיעה גם אלינו,
אז הגענו לעיר כדי לבדוק זאת מקרוב.
בתפריט: סיורים קולינריים, אוכל אותנטי ועוד המון הפתעות טעימות"

לצפייה בכתבה המלאה >>

 

ישראל היום-וידאו.jpg

סיור קולינרי בעיר שיש בה הכל -
ואתם אפילו לא ידעתם

ישראל היום, לירן אוהלי

"מי שעומדת מאחורי מיזמי הסיורים בעיר ומעבירה אותם היא עינב לוי, ילידת המקום, במאית, יוצרת ואקטיביסטית חברתית בעלת אהבה רבה לעיר בה גדלה ומתגוררת עד היום. לוי הובילה אותי בין ארבעה מקומות בסגנונות שונים, כל אחד טעים ומשמין יותר מקודמו"

לצפייה בכתבה המלאה >>

 

מעריב.JPG

לקחת ביס מנתיבות:
הסצנה הקולינרית המתפתחת בעיר הדרומית

עיתון מעריב

"לצד התנופה האדירה שלה זוכה העיר הדרומית, התפתח בשנה האחרונה טרנד סיורים קולינריים בין מוסדות האוכל שלה, שמושך אלפי אנשים ומשפחות מכל הארץ"

לקריאת הכתבה המלאה >>

 

לא על הקוסקוס לבדו.jpg

לא על הקוסקוס לבדו

ישראל היום

״בעיניי, לאוכל יש חשיבות גדולה משובע״, מסבירה עינב לוי, "האוכל פה הוא ראי לנפש של אנשים, שבמשך דורות מעבירים את הסודות הקולינריים מאב לבן ומאם לבת. לצד זה, אנחנו רואים איך צומח לו דור חדש עם זיקה וסקרנות למאכלים מתרבויות שונות בעולם"

bottom of page